Vikend Svetog Nikole
Objavljeno: 07.12.2015.

Za nama je drugi vikend Adventa u Crikvenici. Bio je to vikend kojega je svakakao obilježio posjet Svetog Nikole i dobra zabava pripremljena našim mališanima.

U subotu, 5. prosinca naši mališani uživali su u besplatnoj kazalištnoj prestavi, vozili se ulicama našega grada u besplatnoj vožnji vlakićem, nadmetali se u zanimljivoj igri Lov na poklon i tako osvajali poklone. Najljepši dječji osmijeh izmamio je popularni klaun Jozo Bozo.  Oni malo stariji zasigurno su pronašli nešto za sebe na sajmu autohtonih proizvoda i dobro se zabavili uz Nevena Barca i sastav Klamaruša.

U nedjelju, 06. prosinca, Adventski park posjetio je Sveti Nikola i donio pregrš poklona za svu djecu. Dok su djeca čekala red da dobiju svoj poklon i fotografiraju se sa Svetim Nikolom, uživala su u besplatnoj vožnji vlakićem, ali i besplatnoj vožnji brodom. Da nitko ne ostane gladan pobrinuli su se naši ribari koji su pripremali figane ribe za sve naše sugrađana. Za dobru atmosferu pobrinuli su se mali i veliki zbor i dječiji bend.