Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora - poduzetništvo
Objavljeno: 02.04.2019.
Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. g.
Grad Crikvenica raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2019. godinu.

Ove godine poduzetnici mogli su sudjelovati u kreiranju mjera kroz savjetovanje sa zainteresiranom javnošću i putem prezentacije mjera na kojoj su mogli dati prijedloge i sugestije na mjere.

Predmet Javnog poziva je dodjela nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. godinu kojim se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnosti, poduzetnika na tržištu, ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanja uvjeta raspoloživosti financijskih resursa, korištenja poduzetničke infrastrukture te rješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela.

Korisnici sredstava su subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu i čije je sjedište odnosno prebivalište na području Grada Crikvenice.

Prijave na Javni poziv podnose se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave naznačenima u Javnom pozivu s traženom i potpunom dokumentacijom. Javni poziv otvoren je do 15. svibnja 2019. g.

Molimo prijavitelje da na omotnici naznače naziv i adresu prijavitelja.

U prostorima Udruženja obrtnika od sutra, 02. travnja pa sve do 16. travnja na raspolaganju poduzetnicima bit će djelatnica Poduzetničkog centra Vinodol za sva pitanja, a poduzetnici se mogu za informacije javiti i u Grad Crikvenicu, Odsjek za gospodarstvo, turizam i projekte.

Za više informacija preuzmite privitke.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top