Obavještavaju se građani da danas stupa na snagu sezonska regulacija prometa u Crikvenici, Selcu i Jadranovu. Regulacija uvodi zabranu prometa na Strossmayerovom šetalištu (Od Hotela „Miramare“ do Crnog mola) i na Gajevom šetalištu (od Crnog mola do Restorana „Mendula“) od 21 do 5 sati, gdje su postavljene tabele »Osim za stanare, goste hotela i privatnog smještaja«.
   

U Selcu se uvodi zabrana prometa u Šetalištu Ivana Jeličića-Tominčića (od Trga palih boraca do Hotela „Slaven“) od 18 do 5 sati, a promet će biti dozvoljen samo stanarima, gostima hotela i privatnog smještaja. Nadalje, u Ulicu Vladimira Nazora do skretanja u Lučicu Podvorska te Ulicom Emila Antića do križanja s Ulicom Knežina, uvodi se promet s jednosmjernim kretanjem, osim za turistički vlak. 
Na području Jadranova sezonska regulacija prometa počela je 15. lipnja, kad je u Ulici Obala uveden jednosmjerni promet, i to od raskrižja s Ulicom I. G. Kovačića do novoizgrađene jednosmjerne Ulice Banija – Perčin. U Jadranovu će jednosmjerni režim prometa biti uveden i u Ulici prilaz Omladinskoj, i to od spoja s Omladinskom ulicom, osim za stanare u krugu do 200 metara.        

 Sezonska regulacija prometa trajat će do 15. rujna.