×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/igraliste
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/igraliste

Zamjenik gradonačelnika Senko Smoljan jučer je otvorio dva novouređena igrališta na području Mjesnog odbora Crikvenica-zapad – dječje igralište u Ulici Julija Klovića i multifunkcionalno malonogometno igralište kod Hotela „Therapia“. Ujedno je otvorio i 1. Malonogometni cageball turnir koji se odvija do 4. kolovoza.

Svečanosti su nazočili predstavnici Mjesnog odbora Crikvenica-zapad, Malonogometnog kluba „Duga“ i mnogi građani koji su na otvaranje dječjeg igrališta došli sa svojim najmlađima. Prilikom otvaranja dječjeg igrališta, zamjenik gradonačelnika Senko Smoljan istaknuo je zadovoljstvo činjenicom što je Crikvenica na Dugi napokon dobila igralište koje se čekalo punih 30 godina, na zadovoljstvo svih građana toga dijela grada. Pucanjem na gol otvoreno je i prvo igralište za nogomet u kavezu u Crikvenici koje je prikladno i za druge rekreativne sportove, a bio je to znak i za početak cageball turnira koji će, istaknuli su u Malonogometnom klubu „Duga“, postati tradicionalan.

{gallery}igraliste{/gallery}