Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, na području Grada Crikvenice odvijat će se niz prigodnih manifestacija. Prvi su na redu božićni koncerti u Dramlju i Jadranovu koji će se održati u srijedu, 22. prosinca 2010. s početkom u 18,00 h. U Dramlju će u Hrvatskom narodnom domu nastupiti djeca iz područnog vrtića i osnovne škole, Dječji zbor Župe „Sv. Jelena“, plesna škola „Veneo“, Ženska klapa „Sv. Jelena“, mješoviti pjevački zbor KUD-a „Jelena“ i Tamburaški sastav „Baruffa“ iz Dramlja.

 

U Jadranovu će se koncert održati u Domu kulture, a nastupit će djeca iz područnog vrtića i škole u Jadranovu,  tamburaška sekcija i pjevački zbor KUD-a „Martin Matetić“ iz Jadranova.

Organizatori koncerata su Mjesni odbor Dramalj, KUD „Jelena“ Dramalj, Mjesni odbor Jadranovo te KUD „Martin Matetić“ iz Jadranova.

Na sam Badnjak, 24. prosinca, održat će se tradicionalni domjenci na otvorenom u Crikvenici i Selcu koje organiziraju PŠRD „Arbun“ iz Crikvenice i ŠRK „Oslić“ iz Selca. Na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici i na selačkoj placi s početkom u 10,00 h dijelit će se sardelice, oslić a la bakalar, kuhano vino i kolači. U Crikvenici će pjevati popularni „Trio Crikvenica“. Završetak događanja očekuje se oko 13,00 h.

Za dobru zabavu na Badnju večer u Crikvenici pobrinut će se popularni Giuliano, koji će 24. prosinca nastupiti u velikom šatoru na parkiralištu Petak u Crikvenici. Ulaz je 20,00 kn.

U šatoru će se održati i doček Nove godine uz glazbu Blue Banda. Proslava najeveselije noći u godini počinje u 21,00 h, a ulaz u šator je slobodan.

Pokrovitelj svih događanja je Grad Crikvenica.