skupstina_mmhNa redovitom godišnjem izbornom kongresu Mreže mladih Hrvatske, koji se održao u Riječkom omladinskom hostelu od 16. do 18. prosinca 2010. godine Udruga mladih Selce primljena je u punopravno članstvo. Naime, Udruga mladih Selce prošlogodišnji je organizator godišnjeg kongresa u Selcu, na kojem je postala kandidacijska članica.

Udruga mladih Selce, koja je dobitnica Državne nagrade za volontera organizatora, prva je udruga s područja Grada Crikvenice, ali i okolnih jedinica lokalne samouprave koja je pristupila u punopravno članstvo Mreže, te će pristupanjem Mreže u Europski forum mladih postati članica istog.
Od 12. kolovoza 2010. do istog datuma 2011. obilježava se kao Međunarodna godina mladih, a 2011. godina proglašena je Europskom godinom volontiranja. U skladu s time, Udruga mladih Selce prilagodit će i pokrenuti aktivnosti tematski vezane za obilježavanje toga, u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske, a vjerujući i u potporu lokalne, regionalne, državne i Europske uprave, te projektnu potporu zaklada i tvrtki.

troje