DSC07796Dana 21.12.2010. u prostorijama IDA-e u Puli, održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali dobitnici financijskih potpora za male projekte i građanske inicijative među kojima je i Dječji  vrtić „Radost“, Crikvenica sa projektom pod nazivom „Veselo i sigurno – dvorište iz naših snova“ .

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva 1. listopada 2010. godine raspisala natječaj za financiranje građanskih inicijativa pod nazivom „Naš doprinos zajednici“ koji se financira na osnovi potpisanog Sporazuma o decentraliziranom modelu financiranja sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva. Natječaj je bio otvoren do 31.listopada, te su u tom razdoblju primljene 53 prijave, od kojih je 47 upućeno na procjenu. Od 47 prijava upućenih na procjenu Zakladna je uprava, na temelju prijedloga Odbora za procjenu kvalitete građanskih inicijativa, donijela Odluku o financiranju 15 najkvalitetnijih građanskih inicijativa.

Projektom  „Veselo i sigurno – dvorište iz naših snova“ je, u suradnji s roditeljima,  Udrugom mladeži Selce, Mjesnim odborom Selce, GKTD Murvica i zainteresiranim obrtnicima, planirano uređenje vrta, oslikavanje širokih betonskih stepenica, postavljanje zatvorenog pješčanika i drvene kućice za igru djece u podružnici Selce.  Dječjem vrtiću Selce odobrena je potpora u iznosu od 14.999 kn. U ime vrtića Ugovor o financiranju potpisala je ravnateljica Martina Magaš.