Od 04. do 06. veljače 2011. godine, povodom dana svetog Blaža, sveca zaštitnika bolesti grla, u Thalassotherapiji Crikvenica – specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije održati će se tradicionalni 21. međunarodni susret laringektomiranih osoba.

Organizatori susreta su Thalassotherapia Crikvenica, Hrvatska zajednica laringektomiranih, Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata i Hrvatsko društvo za tumore glave i vrata. Očekuje se više od stotinu sudionika, većinom laringektomiranih pacijenata iz svih krajeva Republike Hrvatske te gosti iz Slovenije, koji će u Thalassotherapiji Crikvenica boraviti 3 dana.

Glavno događanje zbit će se u subotu, 5. veljače 2011. godine.  Susret će započeti svetom misom i blagoslovom grla, potom će pjevački zborovi laringektomiranih iz Zagreba, Rijeke i Osijeka zajedničkim nastupom otvoriti simpozij Život nakon laringektomije. Simpozij je namijenjen liječnicima otorinolaringolozima, logopedima i rehabilitatorima, ali i samim laringektomiranim pacijentima. Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz KBC-a Rijeka, Kliničke bolnice Osijek i Opće bolnice Karlovac.

Nakon simpozija održat će se tradicionalno natjecanje laringektomiranih osoba u plivanju na bazenu Thalassotherapije, a potom zajednički ručak i druženje svih sudionika skupa.  U poslijepodnevnim satima će se održati redovna godišnja delegatska skupština Hrvatske zajednice laringektomiranih, a navečer  slijedi Ples pod maskama s prigodnim programom, zabavom te podjelom nagrada najboljim maskama.