p1020565Od idućeg petka, građani i gosti grada Crikvenice moći će pratiti video vijesti o najnovijim događanjima na crikveničkom području na Internetu. Gradonačelnikovom odlukom, Grad Crikvenica pokreće gradsku internetsku televiziju u suradnji s tvrtkom “Internet Televizija” d.o.o. Cilj uvođenja internetskog TV kanala je kvalitetnije i potpunije informiranje javnosti, odnosno građana i gostiju grada Crikvenice.

 

“Smatramo da će Internet TV uvesti novu kvalitetu i inovaciju u dosadašnji način informiranja. Vjerujemo da će ova novost biti prihvaćena od strane naših građana i gostiju kojima na ovaj način nudimo najcjelovitiju i najbržu informaciju iz raznih područja – kulture, turizma, sporta… Poveznica na stranicu Internet TV-a grada Crikvenice bit će istaknuta na službenom internetskom portalu Grada Crikvenice, a suradnja s pružateljem usluga je sklopljena na probni rok od dva mjeseca. Ukoliko video vijesti budu gledane i prihvaćene kao novi način informiranja, suradnju ćemo nastaviti i dalje”, kaže gradonačelnik Damir Rukavina.

Video vijesti će biti ažurirane triput tjedno, a ukoliko bude postojala potreba i interes, dinamika će biti i intenzivirana.

 

“Pokretanjem internetskog TV kanala, Grad Crikvenica postaje jedan od prvih gradova koji svojim građanima nudi ovu formu gradskih vijesti. Vjerujemo da će crikvenička internetska televizija biti dobrodošla novost i naći brojne poklonike među našim građanima. Također očekujemo da će uvođenjem TV kanala i gradski internetski portal dobiti novu kvalitetu i nove posjetitelje”, ističe gradonačelnik Damir Rukavina.

 

p1020563p1020564