DSC08195U utorak, 10. 05. 2011, organizirana je sadnja mediteranskog bilja u novi primorski vrt  vrtića  Selce. Zemlju i  sadnice, koje su mali jasličarci s veseljem sadili uz pomoć Ljiljane Vegrin i djelatnika „Murvice“ doniralo je GKTD „Murvica“.

 

Radi se o nastavku projekta uređenja dvorišta vrtića u Selcu „Veselo i sigurno-dvorište iz naših snova“, za koji je vrtić dobio sredstva na natječaju „Naš doprinos zajednici“ Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva iz Istre. U realizaciju projekta aktivno su se uključili roditelji i članovi Udruge mladih Selce. Mladi su, vođeni uputama gospodina Jerka  Antića-Tunara izgradili zidić za vrt, a betonske tribine oslikala su djeca i roditelji. DSC08543U sklopu Dana vrtića planirana  je radionica ukrašavanja tribina u koju će se uključiti djeca i roditelji, a po idejnom prijedlogu i u suradnji s Marijom Kolmanić, apsolventicom Likovne akademije iz Rijeke i  članicom Udruge mladih.

 

Na travnati dio dvorišta postavljena je drvena kućica za igru i zatvoreni pješčanik.

Donatori s područja Grada Crikvenice „Novi beton“ d.o.o,  „Industrogradnja“, „Finact“ d.o.o.  i „Jadran impex“  donirali su beton, pijesak i geotekstil za pješčanik te boju za beton.