Obavještavamo sve zainteresirane da se Ribarska fešta na rivi u Selcu najavljena za petak, 12. 08. u sklopu Dana Grada odgađa za 17. 08. u 20:00 h, te da se likovna izložba  Libuše Kirac u Galeriji „Stara škola“ otkazuje.

 U subotu, 13. kolovoza i u nedjelju, 14. kolovoza s početkom u 11:00 h održat će se tradicionalna jedriličarska regata „Dani Grada Crikvenice“ u organizaciji JD „Val“ Crikvenica, a oba će se dana na Gradskom plivalištu odvijati i popularne Jadranske igre (u subotu će se održati generalna proba, a u nedjelju će HTV izravno prenositi drugu večer polufinala). Jučer je u Malinskoj ekipa Crikvenice nakon višesatnog natjecanja i puno smijeha i zabave odnijela pobjedu između osam ekipa, s osvojenih 27 bodova. U subotu i nedjelju će crikvenička ekipa, pod budnim okom „izbornika“ Josipa Friša, demonstrirati svoje umijeće i spretnost pred domaćom publikom koja će joj svojim bodrenjem svakako pripomoći na putu do plasiranja u finale.

 Ljubitelje književne riječi u subotu, 13. kolovoza u atriju Hotela „Kaštel“ s početkom u 20:30 sati čeka obilježavanje 50. obljetnice književnog rada crikveničke književnice Ljerke Car Matutinović. Književnu večer pod nazivom „Književni perivoji ljubavi i života“ organizira Gradska knjižnica Crikvenica, a pjesnikinjin bogati književni opus predstavit će književni kritičar Davor Šalat, profesorica Marija Gračaković, ravnateljica Gradske knjižnice Ksenija Car-Ilić, te sama autorica.

Gošća večeri je književnica Silvija Benković Peratova, a u glazbenom dijelu večeri nastupaju Marko i Luka Matutinović, Igor Kosmina i Valentino Vasilić. Stihove će kazivati dramski umjetnik Dubravko Sidor.