×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/vrtic_radost
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/vrtic_radost

P1050221

Djecu Dječjeg vrtića „Radost“ danas su posjetili predstavnici Grada Crikvenice – Ureda Grada i Društva „Naša djeca“ u sklopu tradicionalne akcije darivanja najmlađih povodom blagdana Sv. Nikole. Bila je to ujedno prilika za još jedno prisjećanje na pok. defektologinju Nađu Slavicu koja je godinama predano radila s djecom s posebnim potrebama. Program za djecu s poteškoćama u razvoju, koji integrira rad s djecom s posebnim potrebama i sa zdravom djecom, u vrtiću „Radost“ djeluje već 17 godina, i vrtić je prepoznatljiv upravo po dugogodišnjem uspješnom radu s inkluzivnim skupinama. Djeca iz skupina „Tići“ i „Smješkići“ su izvela i prigodan glazbeni program koji su uvježbala sa svojim tetama, a nakon programa je uslijedilo zajedničko druženje uz slatkiše koje su dobili na dar.

Sveti Nikola će u ponedjeljak i utorak, 5. i 6. prosinca 2011. g., darivati djecu u Jadranovu, Dramlju, Crikvenici i Selcu, ukupno 1100 djece. Poklone će dobiti sva djeca s područja Grada Crikvenice, od rođenja do uzrasta četvrtog razreda osnovnih škola. Djeca koja polaze vrtiće dobivaju poklone u vrtićima, školarci u školama, a djeca koja ne polaze vrtić dobivaju pozive na kućnu adresu sa naznačenim mjestom i vremenom uručivanja poklona. Ta mjesta obilazi i Sveti Nikola, pa se djeci, uz svesrdnu pomoć odgojiteljica i učiteljica nižih razreda osnovnih škola po mjestima, ti pokloni i uruče. Darivanje Sv. Nikole svake godine organizira Upravni odjel za javne potrebe Grada Crikvenice, a u tu je svrhu ove godine Grad Crikvenica u Proračunu osigurao 60.000,00 kn.  

{gallery}vrtic_radost{/gallery}