×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/kupnja_skole
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kupnja_skole

P1050442Danas je u prostorijama Gradske uprave između Grada Crikvenice i tvrtke „Jadrankomerc“ d.d. za trgovinu Crikvenica potpisan ugovor kojom Grad Crikvenica, koristeći pravo prvokupa, kupuje zgradu  „Stare škole“. Istim je povodom između  Grada Crikvenice i Zagrebačke banke potpisan ugovor o kreditiranju kupnje na iznos od 11.000,000 kn.  Vrijednost zgrade procijenjena je od strane sudskog vještaka. Gradonačelnik Rukavina je ovom prigodom  istaknuo značaj zgrade Stare škole, koja je proglašena kulturnim dobrom lokalnog značaja.  U zgradu „Stare škole“ planiraju se smjestiti gradske ustanove u kulturi – Gradska knjižnica i čitaonica Crikvenica, Centar za kulturu „Dr. Ivan Kostrenčić“ te Muzej Grada Crikvenice koji će time dobiti optimalnije uvjete za rad, a građani kulturni centar u središtu grada.

Član Uprave „Jadrankomerca“ d.d. za prodaju Zdenko Protuđer je u ime dosadašnjeg većinskog vlasnika zgrade, tvrtke „Konzum“, istaknuo zadovoljstvo postignutim dogovorom i suradnjom s Gradom Crikvenicom. Najavio je da će „Konzum“ i dalje investirati na području Grada Crikvenice. Gradonačelnik je također istaknuo uspješnu suradnju Grada Crikvenice s „Konzumom“ i na drugim projektima, na obostrano zadovoljstvo.

Direktorica Regionalnog centra Kvarner Zagrebačke banke Gordana Žulj je izrazila zadovoljstvo što je na natječaju izabrana upravo Zagrebačka banka, koja je ponudila kreditiranje pod najpovoljnijim uvjetima. „Uvjerena sam da će nekretnina biti kvalitetno osmišljena i želim vam mnogo uspjeha s ovim projektom, posebno s obzirom na značaj građevine za lokalnu zajednicu“, izjavila je Gordana Žulj.

 

{gallery}kupnja_skole{/gallery}