maskare_2012Uspavane zimske mjesece crikvenička rivijera dočekuje zaigrana i vesela, spremna na vesele karnevalske šale, originalne maske i druženje s dragim prijateljima i gostima. Svake godine u siječnju maškare postaju vladari crikveničkoga kraja i omiljena zabava za sve generacije. Maškarano ludilo u Crikvenici 2012. traje od 7. siječnja do 22. veljače, a u zanimljivom i raznovrsnom programu će svatko pronaći nešto za sebe.

Veliki karnevalski šator na parkiralištu Petak pokraj autobusnog kolodvora u Crikvenici će i ove godine ugostiti sve željne lude zabave, veselja, plesa i dobre muzike. U ukupno sedam maškaranih zabava subotom će za dobru atmosferu biti zadužena zvučna glazbena imena s hrvatske estrade.

Osim toga, u Crikvenici će biti organizirane i brojne manifestacije na otvorenom, od kojih izdvajamo dvije velike tradicionalne karnevalske povorke, i to jednu sastavljenu od lokalnih maškaranih grupa i njihovih gostiju i dječju redutu. Maškare 2012. će završiti u srijedu, 22. veljače 2012. tradicionalnim čitanjem šentence, suđenjem i spaljivanjem mesopusta, krivca za sve nedaće u 2011. godini.

Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskoj stranici: www.maskare.net.


PROGRAM:

 

pdf Maškare 2012. u Crikvenici 86.82 Kb