Prvih četvero iznajmljivača s područja Crikvenice je na svečanosti u Villi “Anda” u Jadranovu dobilo oznaku kvalitete "Kvarner Family". U sustav "Kvarner Family" su tako ušli Barica Sruk i Mara Knježević iz Crikvenice, Tomislav Robić iz Selca te Đoni i Kristina Jurić iz Dramlja Na taj su se način pridružili 210 privatnih iznajmljivača na području Kvarnera čiji su apartmani i sobe ocijenjeni izuzetnom ocjenom.

Zamjenik gradonačelnika Senko Smoljan je istaknuo da je privatni smještaj trenutno najjača pokretačka snaga crikveničkog turizma, a direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić je istaknula da će u program “Kvarner Family” i ubuduće moći ući samo oni iznajmljivači koji imaju najkvalitetniji smještaj. Od 11 prijavljenih iznajmljivača, nekima je nedostajalo vrlo malo bodova za dobivanje prestižne markice, te im je sugerirano da ulože još malo truda i da rezultati neće izostati.

Direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov istaknula je uvjerenje da u Crikvenici postoji još niz objekata koji kvalitetom zadovoljavaju kriterije sustava „Kvarner Family“ te najavila promjene kriterija koji će ubuduće omogućiti da u sustav uđu i obrtnici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top