Dana 15. rujna 2012. g. prestaje važiti sezonska regulacija prometa na području Grada Crikvenice te se ponovno uvodi stalna regulacija prometa kako slijedi:

 

-       U mjestu Selce prestaje zabrana prometa u Šetalištu Ivana Jeličića-Tominčića (od Trga palih boraca do Hotela „Slaven“) i ponovno se uvodi cjelodnevni promet.

-       U mjestu Crikvenica u ulici Šetalište Vladimira Nazora od skretanja za Lučicu „Podvorska“ te nastavno Ulicom Emila Antića u mjestu Selce do križanja s Ulicom Knežina ponovno se uvodi dvosmjerni promet.

-       U Ulici Nikole Cara Črnog ponovno se uvodi dvosmjerni promet.

-       U Ulici Strossmayerovo šetalište od Hotela „Miramare“ do Crnoga mola i u Ulici Gajevo šetalište (od Crnoga mola do Restorana „Mendula“) prestaje zabrana prometa u vremenu od 21:00 do 05:00 h te se ponovno uvodi cjelodnevni promet i hidraulični stupići kod Hotela „Esplanade“ se stavljaju izvan funkcije.

-       U mjestu Jadranovo ponovno se uvodi dvosmjerni promet u Ulici Obala od križanja s Ulicom I. G. Kovačića do križanja s Ulicom Banija-Perčin.

-       U mjestu Jadranovo ponovno se uvodi dvosmjerni promet u Ulici prilaz Omladinskoj, i to od križanja s Ulicom Banija-Perčin do križanja s Omladinskom ulicom.

Napomena: Vraćanje prometne regulacije iz sezonske u redovnu izvršit će se dana 15. 09. 2012. g. (subota) u ranim jutarnjim satima.