Maškare su preuzele kormilo na crikveničkome području te su pred nama dani prepuni smijeha, plesa i zanimljivih maškaranih događanja. I ovaj nas vikend očekuje pregršt zabave i opuštenih sati ispunjenih bezbrižnošću. U subotu, 14. siječnja će u 18 sati u maškaranome šatoru u Crikvenici započeti 3. Otvoreni maškarani pikado turnir, u kojemu će šarolike ekipe sastavljene od raznih generacija odmjeriti svoje umijeće i vještinu u bacanju strelica. Maškarani pikado turnir je namijenjen amaterima, a ekipe će sačinjavati 4 člana u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Nakon turnira u pikadu će u 21 h u šatoru započeti maškarana zabava uz grupu "Trend" i glazbenoga gosta večeri, legendarnoga Mladena Grdovića, uz čije će poznate glazbene hitove zabava potrajati do zore.

U nedjelju slijedi odmor i opuštanje uz slatke zalogaje, čaj i tombolu u caffe baru "Milman" na crikveničkoj tržnici, s početkom u 15 sati.

Provedite ludi maškarani vikend u Crikvenici, zabavite se i dopustite da zaplešu sva Vaša osjetila.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Detaljnije informacije o maškarama se mogu pronaći na internetskoj stranici: www.maskare.net.

Organizator ovogodišnjih maškara u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Apoksiomen" d.o.o., a pokrovitelj Grad Crikvenica.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top