Svečano otvorenje Trga Stjepana Radića u Crikvenici
Objavljeno: 13.05.2013.

Crikvenica će ove godine primiti najljepši poklon za svoj 125. turistički rođendan, i to u petak, 17. svibnja 2013., kada će svečano biti otvoren novouređeni Trg Stjepana Radića.

Riječ je o najvrjednijem projektu na području Grada Crikvenice u posljednjih desetak godina, čija je vrijednost nešto više od 22 milijuna kuna, a investitor je Grad Crikvenica. Uređenje trga je trajan doprinos vizuri Crikvenice, koja je dobila još jedan u nizu turističkih aduta.

Moderno uređen i impozantan trg u centru Crikvenice će zablistati prilikom predstavljanja javnosti, a bogat i raznolik program će započeti u poslijepodnevnim satima. Novi Trg Stjepana Radića će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina, a blagoslovit će ga svi svećenici s područja Grada Crikvenice -  iz Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca.

Posebna vrijednost programa otvorenja je sudjelovanje velikog broja udruga, KUD-ova i glazbenika s područja Grada Crikvenice i okolice. Osim kulturno-umjetničkog programa, posjetitelji će imati priliku ostati trajno zabilježeni u suvremenoj crikveničkoj povijesti zahvaljujući zajedničkom fotografiranju građana Crikvenice - "Osmijeh za novi crikvenički trg", kušati vrhunske gastronomske specijalitete na 125 metara dugom gastro stolu i po prvi puta na novome trgu doživjeti prekrasna treperava svjetla vatrometa, koji započinje točno u 23 sata.

Podijelite s nama radost, proslavite ljepotu naše Crikvenice i postanite dio crikveničke povijesti!

Radujemo se Vašem dolasku!

Organizator: Grad Crikvenica                                                                                                    

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Crikvenice, GKTD "Murvica" d.o.o., Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine  Vinodolske

 

Kontakt osobe:

Veselko Mutavgjić, zamjenik gradonačelnika Grada Crikvenice

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mobitel: 091 242 4507

Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mobitel: 099 315 9551