Crikvenički umirovljenici posjetili Općinu Darda
Objavljeno: 27.05.2013.

 

Ove godine od 24. do 26. svibnja pedesetak umirovljenika iz Crikvenice, Dramlja, Selca i Općine Vinodolske  posjetilo je grad Osijek, mađarski grad Pečuh i bili gosti umirovljenika grada Darde. U prijateljskom i vedrom ozračju naši su umirovljenici toplo i prijateljski dočekani i ugošćeni. Održani su i sportski susreti u kojima su  osvojeno  1. mjesto  u pikadu i  2. mjesto u igranju bele  u korist naših udruga.

U sklopu posjeta, umirovljenici su posjetili  Mohačko polje i susreli se  s generalnom  konzulicom Republike Hrvatske u Mađarskoj,  gospođom  Ljiljanom Pancirov na otvaranju izložbe mađarskih umjetnika slikara na  temu  „Motivi hrvatskog mora i gradova“. U  razgovoru s konzulicom  upućene su pohvale Gradu Crikvenici koji je omogućio  sudjelovanje mladih folkloraša iz Mađarske u okviru   Škole zimskog folklora u Crikvenici.

Naši su se umirovljenici puni ugodnih  dojmova  vratili u Crikvenicu u kasnim večernjim satima. Sljedeći susret s prijateljima iz Darde zakazan je u Crikvenici u drugoj polovici lipnja.

     

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top