3. Festival jagoda u Crikvenici
Objavljeno: 27.05.2013.

Rivijera Crikvenica će od 1. do 2. lipnja 2013. biti ukrašena živahnim voćnim proljetnim ruhom i mirisati na jagode. Očekuje nas treći po redu Festival jagoda, gastronomska manifestacija namijenjena svim sladokuscima i ljubiteljima ukusnih jagoda. Glavnina programa će se održati u centru Selca, a slatki miris jagoda će se zavući i u hotele i ugostiteljske objekte na području Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca.

Kuhari i slastičari će pokazati umijeće i kreativnost u pripremanju maštovitih jela i pića, a iz bogate ponude izdvajamo: Šurlice s kozicama i jagodama u prošeku, File zubaca s finim travama, rikulom i jagodama te razne maštovite torte, kolače, slastice i pića od jagoda.

Program 3. Festivala jagoda će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

-subota, 1. lipnja, Selce - centar

-10:00 - 20:00 - Prodajna izložba svježih jagoda, kolača, slastica i autohtonih suvenira

- 10:00 - Dječja likovna radionica LU "Lirac"

- 10:30 - Zabavni program uz sastav "Trio Crikvenica"

- 11:00 - Jagoda fizz

-nedjelja, 2. lipnja, Selce - centar

- 10:00 - 20:00 - Prodajna izložba svježih jagoda, kolača, slastica i autohtonih suvenira

- 16:00 - Zabavni program uz sastav "Klamaruša"

- 17:00 - Jagoda fizz

Provedite slatki vikend na Rivijeri Crikvenica, opustite se i uživajte u svježem morskom zraku i neodoljivim okusima jagoda.

Veselimo se Vašem dolasku!

Organizator Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten", a pokrovitelji Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.