Na području Grada Crikvenice u periodu od 15. lipnja 2013. do 15. rujna 2013. g. uvodi se sezonska regulacija prometa, i to kako slijedi:

U naselju Crikvenica uvodi se zabrana prometa u Ulici Strossmayerovo šetalište (od Hotela „Miramare“ do Črnog mula) i u Ulici Gajevo šetalište (od Črnog mula do Restorana „Mendula“) u vremenu od 21:00 sat do 05:00 sati s dodatnim tablama „Osim za stanare i goste hotela i privatnog smještaja“. U Ulici Nikole Cara-Črnog uvodi se jednosmjerni promet i dozvoljeni pravac kretanja postaje od križanja s Ulicom Vladimira Nazora do križanja s Ulicom Antuna Barca.

U naselju Selce uvodi se zabrana prometa u Šetalištu Ivana Jeličića-Tominčića (od Trga palih boraca do Hotela „Slaven“ ) u vremenu od 18:00 sati do 05:00 sati s dodatnom tablom „Osim za stanare i goste hotela i privatnog smještaja“.

U Ulici Vladimira Nazora od skretanja za Lučicu „Podvorska“ te nastavno Ulicom Emila Antića do križanja s Ulicom Knežina uvodi se promet s jednosmjernim kretanjem.

U naselju Jadranovo uspostavlja se jednosmjerni promet u Ulici Obala, i to od raskršća s Ulicom I. G. Kovačiča nastavno do novoizgrađene jednosmjerne ulice Banija-Perčin te jednosmjerni režim prometa  u Ulici prilaz Omladinskoj , i to od spoja Ulice Banija-Perčin do spoja s Ulicom Omladinska, osim za stanare lokalno do 200 m.

Napomena: Postava znakova za sezonsko reguliranje prometa izvršit će se 15. lipnja 2013. g. u jutarnjim satima. 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top