Obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga u Dramlju
Objavljeno: 13.06.2013.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske  od 12. do 15. lipnja 2013. organizira Dane otvorenih vrata udruga. Centar za osnaživanje djece i odraslih - ELAN savjetovanje iz Dramlja, aktivno će se pridružiti obilježavanju ovog događanja u petak, 14. lipnja 2013. godine, i to u vremenu od 18:30 do 20:30 sati.

Za posjetitelje je priređeno nekoliko aktivnosti. U prostorima psihološkog savjetovališta u Dramlju  kroz izravni kontakt s članovima i volonterima zainteresirani posjetitelji će se moći upoznati s ambijentom i načinom rada u savjetovalištu te dobiti odgovore na svoja pitanja o procesu psihološkog savjetovanja. Moći će se razgledati dijelovi poster-izložbe „Gdje su i što rade psiholozi crikveničko-vinodolskog kraja” koja je bila postavljena u veljači povodom Tjedna psihologije. Osim toga, upriličit će se i mini izložba dječjih radova – crteži djece koja su sa svojim bakama sudjelovala u „IGRA(n)ONICI” o njihovim dojmovima. Svaki posjetitelj će dobiti i besplatne promotivno-edukativne materijale. Upute kako doći do prostorija ELAN savjetovanja i karta nalaze se na www.elan-savjetovanje.hr.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga jest građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj.  U ovom događanju diljem Hrvatske ove godine sudjeluje 430 udruga iz svih područja djelovanja. S područja Primorsko - goranske županije sudjelovanje je prijavila 21 udruga, od čega iz Crikvenice dvije.