Zajedno u Europu – Crikvenica slavi ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju
Objavljeno: 28.06.2013.

Uoči povijesnog dana ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju,  Grad Crikvenica se pridružuje proslavama širom Hrvatske prigodnim programom na novouređenom Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Proslava će se održati u nedjelju, 30. lipnja 2013. s početkom u 20 sati.

U sklopu programa, Osnovna škola Vladimira Nazora će predstaviti svoj projekt „Europa i mi“, a u glazbenom dijelu večeri nastupit će mali i veliki pjevački zbor OŠ Vladimira Nazora, Gradski dječji zbor, grupa „Slatkići“ iz Dječjeg vrtića „Radost“ te Bend „Skrivene kvinte“. Slijedi nastup „Team Banda“ koji će nas sve zabavljati do dugo u noć. Na Trgu će biti postavljen i info-štand na kojemu će se dijeliti brošure i promotivni materijali na temu Europske unije.

Ne propustite biti dijelom povijesne večeri kada Republika Hrvatska postaje 28. članicom zajednice europskih zemalja! Dođite u nedjelju na Trg Stjepana Radića, zabavite se u ugodnom društvu,  uz dobru glazbu, i proslavimo zajedno ulazak u Europsku uniju!

Organizator: Grad Crikvenica

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Crikvenice, OŠ Vladimira Nazora Crikvenica, Dječji vrtić „Radost“ Crikvenica, Cafe bar „Bakaga“, Kavana „Inter“, Restoran „Riva“, Buffet „Tea“, Grill „Crikvenica“, Restoran „Reina“, Cafe bar „Nik“, Cafe bar „Skipper“, Cafe bar „Školjka“, Slastičarnica „Zagreb“, Cafe bar „Leut“, Cafe bar „Luka“, Cafe bar „Forca“.

Uz potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.