Na 1. sjednici Gradskoga vijeća Grada Crikvenice izabrani predsjednici, potpredsjednici i članovi radnih tijela Gradskoga vijeća
Objavljeno: 10.07.2013.

Jučer je održana 1. sjednica Gradskoga vijeća Grada Crikvenice na kojoj su većinom glasova izabrani predsjednici, potpredsjednici i članovi radnih tijela Gradskoga vijeća.

Za predsjednika Odbora za šport i tehničku kulturu izabran je Ratko Đeneš, predsjednik Odbora za zaštitu okoliša i prostorno planiranje je Igor Posarić, a Odbora za predškolski odgoj, školstvo i mladež Vladimir Domijan.

Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb je Marina Baričević, Odbora za kulturu Ana Košuljandić Raguž, a predsjednik Odbora za suradnju s gradovima – općinama i međunarodnu suradnju je Lovorko Gržac.

Predsjednik Komisije za predstavke i pritužbe je Tomislav Gelemanović, Komisije za imenovanje trgova i ulica Marin Car, Komisije za dodjelu priznanja Zdravko Pernar. Lovorko Gržac je predsjednik Odbora za financije i proračun, a Ivan Pavlić Odbora za statut, poslovnik i propise.

Aktualni sat 1. sjednice Gradskoga vijeća na kojemu su gradonačelnik i njegovi zamjenici odgovarali na vijećnička pitanja pogledajte na video vijestima Grada Crikvenice. 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top