Održan 1. Gradonačelnikov kolegij za medije
Objavljeno: 10.07.2013.

Na 1. Gradonačelnikovom kolegiju za medije u novome mandatu koji je vodio zamjenik gradonačelnika Veselko Mutavgjić prihvaćeno je Izvješće o sigurnosnoj situaciji na području Grada Crikvenice za travanj i svibanj. Izvješće je prezentirao načelnik Policijske postaje Crikvenica Damir Volf istaknuvši kako je stanje sigurnosti u Crikvenici na zavidnom nivou, posebno u usporedbi s istim razdobljem prošle godine. Otkrivenost kaznenih djela i učinkovitost su na izuzetno visokoj razini, a riješeni su i neki slučajevi iz prošlih godina. Načelnik je pozvao građane Grada Crikvenice koji iz nekog razloga nisu prijavili provalu ili krađu da dođu u Policijsku postaju te prijave ukoliko im je nešto otuđeno jer postoji vjerojatnost za povrat otuđene imovine.

Načelnik Volf zahvalio je Gradu Crikvenici na financiranju bijele patrole koja je i ove godine od velike pomoći policiji i prometnom redarstvu pri regulaciji prometa. Istaknuta je i kvalitetna suradnja s Turističkom zajednicom Grada Crikvenice. U sklopu međunarodne suradnje između policijskih postaja, u Crikvenici trenutno borave slovački policajci koji prvenstveno pomažu gostima, a crikvenička je policija dobila i pojačanje od kolega iz unutrašnjosti zemlje. Bijela patrola će u ljetnim mjesecima pojačano regulirati promet na pješačkim prijelazima u Frankopanskoj ulici na kojima se najčešće stvara prometni zastoj.

U nastavku su izloženi zaključci Gradonačelnika od 10., 12., 18. i 20. lipnja 2013. g. Snimku s Kolegija pogledajte na crikveničkim video vijestima.