Obilježavanje Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja na području Grada Crikvenice
Objavljeno: 05.08.2013.

 

Zajednička delegacija Grada Crikvenice, HVIDRA-e i UDVDR-e te Hrvatskog časničkog zbora „Vinodol“, na čelu s predsjednikom Gradskoga vijeća Grada Crikvenice Lovorkom Gršcem, položila je vijence i zapalila svijeće na grobovima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u Grižanama, Selcu, Crikvenici, Dramlju i Jadranovu te na spomen-obilježju hrvatskim braniteljima u Crikvenici. Minutom šutnje odana je počast svim braniteljima koji su dali svoje živote za slobodu Hrvatske.

Gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina sa zamjenicima Silvijom Crnić i Veselkom Mutavgjićem te predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata sudjelovao je na tradicionalnoj svečanosti obilježavanja Dana pobjede u Zalužnici zajedno s predstavnicima drugih gradova i općina iz naše županije.

U povodu današnjega Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, gradonačelnik je svim građanima Grada Crikvenice i Republike Hrvatske uputio čestitku:

„Prisjećajući se s ponosom 5. kolovoza 1995. godine, svim stanovnicima Grada Crikvenice i Lijepe Naše upućujemo iskrene čestitke u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji su svojim životima utrli put samostalnoj Republici Hrvatskoj.“

Proslava današnjeg blagdana nastavit će se u 18 sati u Uvali Grabrova u Jadranovu kada će 20-ak ekipa odmjeriti snage u kuhanju brudeta od dagnji. Nakon proglašenja pobjednika slijedi zabavni program uz Tabako bend, a u 23 sata počinje koncert popularnog Matka Jelavića. Organizator proslave u Jadranovu je Mjesni odbor Jadranovo, a suorganizator je „Kirica“ d.o.o.

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top