U Crikvenici održana svečana sjednica povodom 125 godina turizma
Objavljeno: 01.10.2013.

 

U crikveničkome Hotelu "Therapia" je, povodom obilježavanja 125 godina organiziranog turizma u Crikvenici, u petak, 27. rujna, na Svjetski dan turizma, održana Svečana sjednica Skupštine TZG Crikvenice. Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici. U ime Ministarstva turizma prisutne je pozdravio Ivo Bašić, savjetnik Ministra turizma, u ime Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić, predsjednik Skupštine Primorsko-goranske županije, a prigodne govore su održali i Nedjeljko Pinezić, član Vijeća Turističke zajednice Kvarnera i predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja i turizma HGK te predstavnici susjednih gradova i općina - Vladimir Butković, direktor Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Ivica Jerčinović, zamjenik predsjednika Turističke zajednice Vinodolske Općine i direktor Poduzetničkog centra "Vinodol".

Direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić je, između ostaloga, ukratko predstavila i aktivnosti TZG Crikvenice tijekom slavljeničke, 2013. godine, a na platnu se tijekom održavanja sjednice prikazivala i prigodna prezentacija s fotografijama kronološki poredanih događanja i aktivnosti.

Za zabavni dio programa su se pobrinule ženska klapa "Sveta Jelena" i grupa "Ultimate". Nakon službenoga dijela, uslijedilo je druženje uz prigodan domjenak.