Malonogometna ekipa OŠ Zvonka Cara osvojila turnir u Dugopolju
Objavljeno: 11.10.2013.

 

Nogometašice „Glavoča“, malonogometne ekipe OŠ Zvonka Cara Crikvenica, svoju sedmu sezonu otvorile su nastupom na turniru u Dugopolju održanom povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske.

Iako je ekipu zbog odlaska u srednju školu napustilo čak sedam igračica, Ivona, Marta, Vanna i ostale održale su domaćim ekipama pravu lekciju nogometne vještine te četvrti put zaredom nadmoćno osvojile prestižni turnir, rekao je dugogodišnji trener nogometašica, inače učitelj fizike Jan Dupor.
Najboljom igračicom proglašena je Marta Vukelić koja je postigla 13 pogodaka.
Ovoj ekipi treba vjerovati, cure su pokazale izvanrednu igru te je za očekivati da će i ove natjecateljske godine dostojno prezentirati svoju školu i grad, zaključio je Dupor.
U proteklih šest godina nogometašice crikveničke osnovne škole osvojile su dvije brončane i četiri zlatne medalje na županijskim prvenstvima. Vitrinu im krase i pehari sa desetak osvojenih turnira.
Nogometašice i trener zahvaljuju svima koji su pokazali razumijevanje i pružili pomoć djelovanju kluba dogradonačelnici Grada Crikvenice Silviji Crnić, ravnateljici škole Desiree Pečaver, prijateljima nogometa Luki Vulinu, Mitru Blagojeviću, Ivici Peliću i Stanislavu Klariću.

(Autor teksta: Anto Ravlić)