Kazališna jesen u Selcu
Objavljeno: 11.10.2013.

I ove jeseni će građani i gosti Crikvenice uživati u vrhunskim kazališnim predstavama u Domu prosvjete u Selcu. Prva je na redu u srijedu, 16. listopada, komedija „(m)Adam i (š)Eva pred vratima pakla“. Komedija je nastala prema motivima legendarne Kishonove knjige „Kod kuće je nagore“. Tekst i režiju potpisuje Lara Bitnec, a igraju Zlatan Zuhrić-Zuhra, Vesna Ravenšćak i Jasna Jozić.

30. listopada (srijeda) Pero Kvrgić i Lela Margitić zabavljat će vas u najdugovječnijoj predstavi na svijetu koja se s istom glumačkom postavom igra bez prekida već 45 godina – „Stilske vježbe“.

14. studenoga (četvrtak) je na rasporedu predstava „I živjeli su sretno…“. Tekst potpisuje Nina Horvat, režiju Frana Marija Vranković, a igraju Ivan Bošnjak, Ivan Magud, Adrian Pazdirc i Filip Vidović. Predstava odgovara na pitanje postoji li ljubav i snalaze li se moderni prinčevi u ljubavnim pričama.

U srijedu, 27. studenoga, Zijah A. Sokolović nastupa u komediji „CABA res CABA rei“ koja je u 20 godina izvedena više od tisuću puta, a očarana publika uvijek traži kartu više.

Sve predstave počinju u 20 sati. Organizator programa je Centar za kulturu „Dr. Ivan Kostrenčić“, a pokrovitelj Grad Crikvenica.