Gradonačelnik Rukavina čestitao najboljim djelatnicima u turizmu
Objavljeno: 06.11.2013.

 

Gradonačelnik Damir Rukavina je u Gradskoj vijećnici primio dobitnike županijskih i državnih priznanja u akciji „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ Turističke zajednice Kvarnera. Grad Crikvenica ima  čak sedam vrhunskih turističkih djelatnika na razini Primorsko-goranske županije  od kojih su dvojica, Dragutin Buneta (najbolji taksist) i Klaudio Domijan (najbolji brodar)  nagrađena i na državnoj razini, a priznanja su im uručena na manifestaciji „Dani hrvatskog turizma“.

Gradonačelnik je svima čestitao na uspjehu naglasivši da, u sve oštrijoj konkurenciji, prepoznatljivost destinacije postaje sve veći izazov, za što je ključno znanje, iskustvo i profesionalnost djelatnika u turizmu. U tom smislu Crikvenica se probila na sam vrh ljestvice destinacija prepoznatljivih po kvaliteti. „Vjerujem da će, zahvaljujući svima vama, naša destinacija i nadalje nastaviti uzlaznom putanjom“, istaknuo je gradonačelnik.

Nagrađeni su zaključili kako je čovjek doista ključ uspjeha u turizmu. Istaknuli su da je za uspjeh u turizmu najvažniji entuzijazam, prijateljski odnos prema gostu i ljubav prema gradu – destinaciji iz koje gosti odlaze s osmijehom na licu. Svi nagrađeni su istaknuli dobru suradnju s Turističkom zajednicom Grada Crikvenice koja se odražava i na uspjeh Rivijere Crikvenica na turističkom tržištu.

Gradonačelnik je napomenuo kako je ujedinjavanje četiriju bivših turističkih zajednica u jednu jedinstvenu Turističku zajednicu Grada Crikvenice polučilo odlične rezultate, što se vidi i kroz priznanja na županijskom i državnom nivou.

Direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić također je čestitala svim nagrađenima istaknuvši kako su na natječaju prepoznate kvalitete svih kandidiranih, a uspjeh je tim veći kada se uzme u obzir da je od 20 nagrada čak sedam otišlo u Crikvenicu. To je odličan pokazatelj naše kvalitete te poticaj za postizanje još boljih rezultata u budućnosti do kojih ćemo doći uz uzajamnu suradnju i potporu.

Nagrađeni u akciji „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ su:

1.    agencijski djelatnik – Denis Burić, „Autotrans“ d.o.o. Crikvenica

2.    djelatnik prodaje i marketinga u turizmu – Branka Pelić, „Jadran“ d.d. u stečaju, Crikvenica

3.    privatni iznajmljivač – Zorka Lončarić, Selce

4.    djelatnik u pomorskom prijevozu – Klaudio Domijan, zapovjednik broda „My Elizabet“, Dramalj

5.    vozač – Robertino Antonić, „Autotrans“ d.o.o., Crikvenica

6.    taksist – Dragutin Buneta, Crikvenica

7.    djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima – Sonja Polonijo, GKTD „Murvica“ d.o.o. Crikvenica.