Poziv na radionicu za mlade u sklopu projekta „Mladi u zajednici bez barijera“
Objavljeno: 13.03.2014.

Savjet mladih Grada Crikvenice poziva mlade u dobi od 18 do 30 godina s područja Grada Crikvenice na radionicu koja će se održati u sklopu projekta „Mladi u zajednici bez barijera“ koji se financira iz EU programa „Mladi na djelu“.

Radionica će se održati u utorak, 18. ožujka 2014. s početkom u 17:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice, Ul. P. Preradovića 1. Cilj radionice je iskazivanje potreba mladih i problema s kojima se mladi susreću u svojoj lokalnoj zajednici. Na temelju rasprave, sudionici projekta „Mladi u zajednici bez barijera“ odabrat će jedan problem za koji će na drugom edukativnom modulu u sklopu projekta, koji će se od 20. do 22. ožujka održati u Ajdovščini, pripremiti hodogram kampanje s ciljem rješavanja problema i uklanjanja barijera s kojima se mladi susreću.

Više detalja o projektu „Mladi u zajednici bez barijera“, koji provode savjeti mladih Opatije i Crikvenice u suradnji s Gradovima Opatijom i Crikvenicom te  Ajdovščinom i Kidričevom iz Slovenije, naći ćete na linku http://www.crikvenica.hr/ustrojstvo-grada/savjet-mladih-grada-crikvenice/novosti.html. Cilj ovog projekta je unaprijediti društveni položaj mladih, odnosno potaknuti sudjelovanje mladih u javnom životu zajednice, a posebno u procesima donošenja političkih odluka te se nadamo da ćete sudjelovati u ovom projektu. Dobro nam došli!