OBILJEŽAVANJE DANA OBITELJI UZ DRUŠTVO NAŠA DJECA CRIKVENICA DANA 15.SVIBNJA 2014.
Objavljeno: 08.05.2014.

Već drugo desetljeće Društvo Naša djeca grada Crikvenice  u našem gradu obilježava  Dan obitelji s djecom i njihovim roditeljima u osnovnim školama i njihovim područnim odjelima, gdje uvijek bude lijepo i nezaboravno kako djeci tako i roditeljima jer DND-ovci daju sve od sebe da akcija bude zapamćena.

Ove godine smo opet s djecom Dječjeg doma Izvor Selce.U dogovoru s ravnateljem Nikicom Sečenom  provođenje ove akcije održat će se na Tribaljskom jezeru u Triblju.

Dogovoreno je da se sastanemo dana 15.svibnja 2014 . godine u 14,00 sati.Dan obitelji obilježit ćemo sportskim aktivnostima  ovaj puta akcenat stavljamo na jahanje konja ,uz jela s roštilja.

Sva djeca koja su smještena u Domu , djeca u poludnevnom boravku i njihovi roditelji te odgajatelji i ostalo osoblje Doma, kao i djeca s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom grada Crikvenice i Općine vinpdolske s roditeljima bit će naši gosti na predloženoj lokaciji.

Drugi dio naše akcije Dana obitelji obilježavamo s osmašima grada Crikvenice na plaži kod Sabie na prostoru koncesionara Roberta Manestra koji je u jednom dijelu i sponzor ove manifestacije.Akciju ćemo provesti na dan završetka školske godine od 8,00   do 12,00 sati

Uz bogat program koji su s nama osmislili odgajatelji Doma zajedno sa štićenicima , učitelji i učenici svi zajedno ćemo uživati .Svi koji volimo djecu ovom manifestacijom želimo im pripremiti nešto lijepo zanimljivo i vrijedno što će pamtiti.

Pozivamo i vas na ovo prekrasno druženje s djecom našega grada i članicama Društva naša djeca .

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top