SLATKIĆI U IGRI GLINOM
Objavljeno: 20.05.2014.

 

U ponedjeljak,  19. svibnja u Gradskoj galeriji u Crikvenici otvorena je izložba radova djece iz skupine „Slatkići“ Dječjeg vrtića „Radost“. Prikazani su radovi koje su djeca, pod vodstvom odgajateljice-mentorice Branke Cvije, izrađivala od gline protekle dvije pedagoške godine. Izložbu su otvorile Sanja Škrgatić, ravnateljica Centra za kulturu ''Dr. Ivan Kostrenčić'' te Martina Magaš, ravnateljica Dječjeg vrtića „Radost“. O samom načinu rada s glinom i koliko djeca uživaju u radu s glinom mnogim zainteresiranim roditeljima, bakama i djedovima objasnila je Branka Cvija, a svoje je riječi potkrijepila i brojnim fotografijama i video-zapisima koji su se prikazivali u pozadini. Otvaranju izložbe prisustvovali su i mali Slatkići, koji su se pobrinuli za glazbeni ugođaj večeri.

Istovremeno je prezentiran i novi broj vrtićkog časopisa – godišnjaka „Lučica“, koji prikazuje sve što se radilo u protekloj pedagoškoj godini.

Izložba ''Slatkići u igri glinom'' može se razgledati do 24. svibnja svaki dan od 10 do 13 te od 17 do 20 sati. Ova izložba je i humanitarnog karaktera. Naime, izloženi eksponati će se prodavati u Gradskoj galeriji Crikvenica u petak 23. 05. i u subotu 24. 05., a sav prikupljeni prihod usmjerit će se za pomoć stanovnicima ugroženih područja u Slavoniji.

Iva Baldo

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top