SASTANAK ŽUPANA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE S GRADONAČELNICIMA CRIKVENICE I NOVOG VINODOLSKOG I NAČELNIKOM VINODOLSKE OPĆINE
Objavljeno: 28.05.2014.

27.svibnja 2014. godine  u Crikvenici u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice održan je sastanak župana Primorsko- goranske županije Zlatka Komadine  sa gradonačelnicima Grada Crikvenice Damirom Rukavinom, Grada Novog Vinodolskog Olegom Butkovićem i načelnikom Općine Vinodolska Ivicom Crnićem koji je organiziran radi kontinuiranog i transparentnog praćenja problematika i aktualnosti lokalne razine s ciljem zajedničkog iznalaženja najboljih rješenja.

Svi sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo održanim sastankom i temama koje su raspravljati. Također izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim radom na zajedničkim projektima. 

Gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina govorio je o projektima značajnim za naš grad među kojima je posebno istaknuo projekt marine, projekt agro-zone, rješavanje infrastrukture te pitanje pomorskog dobra. Pomorsko dobro je utvrđeno gotovo u cijelosti na području Grada Crikvenice i Grada Novog Vinodolskog, ali je problem nastao zbog neusklađenosti zakonske regulative i pri samoj provedbi posebno je naglasio župan Zlatko Komadina. I ostali sudionici govorili su o rješavanju infrastrukture, poduzetništvu, pomorskom dobru i trasi autoceste Rijeka - Žuta Lokva.

Na sastanku su bili nazočni uz župana i zamjenici župana i gradonačelnike i načelnika i zamjenice gradonačelnika, pročelnici upravnih odjela PGŽ-e, direktor KTD Vodovod Žrnovnica d.o.o., službenici Kabineta župana kao i pročelnica i službenici gradskih uprava.