Zaklada Vaša pošta, koju je pokrenula Hrvatska pošta, od 2008. godine provodi projekt pod nazivom "Dobri ljudi - djeci Hrvatske". U Republici Hrvatskoj živi više od tisuću djece koja odrastaju u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U ustanovama borave do završetka srednje škole kada na neko vrijeme odlaze u "stambenu zajednicu" te nakon toga  bez pomoći obitelji, novca i zaposlenja  moraju početi samostalan život i u vrlo osjetljivoj dobi suočiti se s nizom egzistencijalnih pitanja s kakvima se i većina odraslih teško nosi. 
Zaklada je osnovana s općekorisnom i dobrotvornom svrhom pružanja novčanih potpora djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi na način da se za vrijeme
djetetovog boravka u instituciji na njegovo ime uplaćuje polica životnog osiguranja u protuvrijednosti 6.000 eura ili sukladno mogućnostima donatora. Iznos s police štićeniku se isplaćuje u trenutku kada napušta dom i započinje samostalan život, tako da kroz svojevrsnu rentu, u razdoblju od dvije - tri godine, dok ne pronađe posao, ima riješenu osnovnu egzistenciju - troškove stanarine i režija. Sredstva za ostvarivanje svrhe i ciljeva Zaklade prikupljaju se redovitim godišnjim uplatama Zakladnika, donacijama članova-podupiratelja Zaklade, djelatnostima Zaklade, prilozima domaćih i stranih fizičkih i pravnih osoba te na ostale načine propisane zakonom.

U gradskoj upravi Grada Crikvenice dana 30.svibnja 2014. održan je inicijalni sastanak na kojem su prisustvovali uz upraviteljicu Zaklade Senku Klarić i predstavnici Dječjeg doma Izvor" Selce, "Izgradnja" d.o.o.Crikvenica, "Terme" Selce, Poliklinika "Katunar", "Jadran" d.d. Crikvenica, GKTD "Murvica" d.o.o. Crikvenica, "Jela" d.o.o. Crikvenica, "Zagrebačka banka" Crikvenica, zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić i privremena pročelnica Jasminka Citković  na kojem je zaključeno da će se pomoći djeci sa područja Grada Crikvenice koja se nalaze u takvoj situaciji.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovom humanitarnom projektu i pomognu u realizaciji istog. Za sva pitanja mogu se obratiti Gradu Crikvenici, Upravnom odjelu za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Zakladu Vaša pošta e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top