VESELO UZ 7. LJETNI KARNEVAL U DRAMLJU
Objavljeno: 01.08.2014.

Radost maskiranja ne mora biti rezervirana samo za duge zimske dane. Naprotiv, ljeto je pravo vrijeme da maškarana groznica zarazi brojne goste. Znaju to jako dobro i mještani Dramlja, koji će i ove godine karnevalsku tradiciju s radošću predstaviti gostima i posjetiteljima, i to u subotu, 26. srpnja 2014.

Očekuje nas 7. Ljetni karneval, koji će okupiti tridesetak grupa s oko 700 rasplesanih zaljubljenika u maškare, čiji će šareni i maštoviti kostimi i karakteristični zvuci bubnjeva i pjesme privući pozornost brojnih posjetitelja. Uz domaćine i grupe s područja Rivijere Crikvenica, na karnevalu u Dramlju će sudjelovati i grupe iz okolice i susjednih krajeva (Tribalj, Bribir, Grižane, Drivenik, Bakar, Bakarac, Kraljevica, Krasica, Križišće, Praputnjak, Šmrika itd.).

Okupljanje grupa počinje u 18 sati pokraj crkve sv. Jelene u Dramlju, a vesela povorka će oko 19 sati prošetati ulicama mjesta. Posljednja stanica maškarane povorke je dramaljska lučica Pazdehova, gdje će se posjetitelji moći zabaviti uz razne igre, a bit će izabrana i ovogodišnja miss karnevala. Nakon toga slijedi ribarska fešta, čiji su glavni akteri slasni i svježi riblji specijaliteti i glazbeni sastav "Tabako", zadužen za ples i glazbu do ranih jutarnjih sati. Posjetitelje očekuje i ponoćni vatromet.

Provedite subotnju večer u opuštenoj i romantičnoj atmosferi uz more! Zabavite se s nama na 7. Ljetnom karnevalu u Dramlju!

Organizatori 7. Ljetnog karnevala u Dramlju su KUD "Jelena" i Udruga mladeži "Sveta Jelena", a pokrovitelji TZG Crikvenice i Grad Crikvenica.