1. Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Crikvenice provest će se u trajanju od 8 dana, u razdoblju od 12.rujna 2014. godine do 19.rujna 2014. godine.

2. Uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Crikvenice mogu izvršiti svi zainteresirani, u sali za sastanke Grada Crikvenice, Crikvenica, Ul. Kralja Tomislava 85, radnim danom od 8.30 do 14.00 sati, u vremenu trajanja javne rasprave.

3. Javno izlaganje Prijedloga Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Crikvenice održat će se dana 17.rujan 2014. godine (srijeda) u Gradskoj vijećnici, Crikvenica, Preradovićeva 1, sa početkom u 18.00 sati.

4. Prijedlozi, primjedbe i pisana očitovanja u svezi Prijedloga ovog Plana, mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave upisati u knjigu primjedbi i prijedloga koja će se nalaziti na mjestu uvida i izlaganja Prijedloga plana ili u pisanom obliku predati u pisarnici Grada Crikvenice ili dostaviti poštom na adresu: Grad Crikvenica, Ul. Kralja Tomislava 85, 51260 Crikvenica.

5. Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja, neće se uzimati u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

GRAD CRIKVENICA
GRADONAČELNIK

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top