SLATKA VIKEND PRIČA NA RIVIJERI CRIKVENICA
Objavljeno: 03.09.2014.

Prvi vikend u rujnu na Rivijeri Crikvenica bit će posebno sladak. Osim u društvu topline sunca, mirisa mora i opuštajućem mediteranskom zelenilu, uživat ćemo i u osvježavajućim gastro iznenađenjima.

U subotu i nedjelju, 6. i 7. rujna, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce sve posjetitelje dočekuju s ukusnim i originalnim slasticama, koje će pripremati iskusni gastro majstori u sklopu 2. Festivala kolača i sladoleda.

U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti "Frankopan", domaćem sladoledu, Crikveničkim palačinkama, Ledenoj rapsodiji, Torti od čokolade i crnog piva, voćnim kupovima i mnogim drugim poznatim i novim okusima.

U centru Crikvenice, na Trgu Stjepana Radića, će se u subotu, 6. rujna,  održavati i zabavni program za sve generacije. Od 9 do 13 h će biti prodajna izložba primamljivih i ukusnih kolača, sladoleda i ostalih slastica.

Bit će tu zanimljivih radionica, poput pripremanja tradicionalnih slastica ovoga kraja, koja započinje u 9 h, a vodit će je članovi Udruge umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce". Mališani će od 9:30 h moći uživati u predstavi, a u 10:30 h ih očekuje veseli program uz klauna Nenu. Sve će generacije podjednako uživati u sladolednom showu, koji će izvesti Gelatiamo. 

U dvoboju između kolača i sladoleda teško će biti odabrati pobjednika, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego ugoditi svom nepcu, kušati i opet kušati te naprosto uživati.

Na koncu, vikend je i stvoren upravo za to!

Organizator Festivala kolača i sladoleda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelj Grad Crikvenica.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top