AKCIJA TORBAKE ZA ĐAKE
Objavljeno: 17.06.2015.

Pučko otvoreno učilište Korak po korak ponovno pokreće akciju “Torbake za đake” kojom želi prikupiti školske torbe za prvoškolce kako bismo im zaželjeli dobrodošlicu u školske klupe.

U mnogim osnovnim školama u Hrvatskoj, ove jeseni  svoje školovanje započinju djeca čijim roditeljima kupovina  školskih torbi predstavlja veliki problem. Oko nas žive i postoje  djeca koja odrastaju u siromaštvu, a ovom akcijom želi se upozoriti na važnost situacije u kojoj se nalaze.

Svi koji žele podržati ovu akciju mogu to učiniti na slijedeći način:

Pošaljite novu ili korištenu školsku torbu te novi, nekorišteni školski pribor (pernice, olovke, gumice, bojice, likovne mape, bilježnice) na adresu:
POU Korak po korak
Ilica 73
10000 Zagreb

Sama akcija prikupljanja školskih torbi i pribora za prvoškolce traje do 20. srpnja 2015. Učilište će putem svoje Facebook stranice redovito izvještavati o broju prikupljenih školskih torbi i o lokacijama gdje ćemo dijeliti prikupljene torbe i školski pribor.

Za sve informacije obratite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.