Fešta od tune u Jadranovu (26.6.2015.)
Objavljeno: 26.06.2015.

U Jadranovu se danas, 26. lipnja 2015. priprema poseban uvod u opušteni vikend. Glavnu će ulogu imati jedna riba - i to tuna. U 18 će sati na rivi Mulina početi Fešta od tune,  jedan od najljepših gastro podsjetnika na nekadašnju bogatu tradiciju tunolova u Jadranovu, koje je po tome bilo nadaleko poznato. 

Ova plava riba ne samo što je iznimno ukusna, nego je i vrijedan izvor bjelančevina, vitamina, minerala i omega 3 kiselina, zahvaljujući čemu ima iznimno blagotvoran učinak na zdravlje. Prepoznali su to još davno i preci današnjih stanovnika crikveničke rivijere, čija se kuhinja temeljila na svježim i zdravim sastojcima, kao što je plava riba, jedna od vladarica nekadašnjih trpeza.

Ukusni i slasni specijaliteti od 200 kg tune, pripremljeni na razne načine, u Jadranovu će biti začinjeni dobrim društvom i veselom glazbom.

Ugodno i toplo ozračje maloga primorskoga mjesta, miris mora, čist svježi zrak i veseli glazbeni nastup  grupe "Aria" pružit će sjajnu zabavu sve do večernjih sati.

Opustite se u mirisima, bojama i zvukovima prekrasne prirode u Jadranovu!

Čekamo vas 26. lipnja na Fešti od tune!

Organizator Fešte od tune u Jadranovu je "Ekskluziva" d.o.o., suorganizatori TZG Crikvenice i MO Jadranovo, a pokrovitelji Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.