Znate li kako zvuče i gdje se mogu čuti melodije s okusom mora? Pronašli smo savršena mjesta za vas, na kojima glazba zvuči još ljepše, a prekrasna priroda, diskretan šum morskih valova i romantičan ugođaj daju poznatim i dragim melodijama posve novo ruho.

Tako će i ove godine četvrtak biti dan rezerviran za pjesmu, more i opuštanje. "Melodije s okusom mora", će se tijekom srpnja i kolovoza održavati u Dramlju i Jadranovu, u prirodnom okruženju tik uz more. Uživat ćete u uhu ugodnim melodijama u dramaljskoj lučici Pazdehova i na rivi Mulina u Jadranovu.

Očekuju nas sjajne glazbene interpretacije uz pratnju klavira, prošarane tradicijskim izričajem te popularne glazbene melodije, obrade narodne glazbe, belcanto i mnoga druga glazbena iznenađenja.

Prva će se glazbena večer održati u četvrtak, 9. srpnja u 21 h u Dramlju uz Pjevački zbor mladih "Josip Kaplan", koji njeguje glazbeni opus Sjevernoga hrvatskoga primorja, obrade popularne i narodne glazbe i crnačke duhovne kompozicije. Dramalj će biti domaćin i poznatim i prekrasnim glasovima  Sandre Bagarić i Đanija Stipaničeva, koje će pratiti glazbenik Darko Domitrović (30. srpnja), a ugostit će i mladoga talentiranoga glazbenika Damira Kedžu uz klavirsku pratnju skladatelja i glazbenog producenta Roberta Grubišića (6. kolovoza) te žensku vokalnu skupinu "DiM" (20. kolovoza), koja će se predstaviti raznovrsnim repertoarom: obradama domaćih i stranih pop i rock evergreena, crnačkim duhovnim pjesmama i tradicionalnim goranskim pjesmama.

Jadranovo će 16. srpnja ugostiti sjajne djevojke iz grupe "Yamas", a 13. kolovoza nas očekuje pravi mediteranski ugođaj i uživanje u čakavskom glazbenom izričaju uz Karin Kuljanić, kantautora Nevena Barca i Roberta Grubišića.

Program "Melodija s okusom mora" 2015.:

-9. srpnja - Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00, gosti večeri: Pjevački zbor mladih "Josip Kaplan"
-16. srpnja - Jadranovo - riva Mulina, 21:00, gosti večeri: grupa "Yamas"
-30. srpnja -  Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00,  gosti večeri: Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i Darko Domitrović
-6. kolovoza - Dramalj - lučica Pazdehova, 21:00,  gosti večeri: Damir Kedžo i Robert Grubišić
-13. kolovoza - Jadranovo - riva Mulina, 21:00, gosti večeri: Karin Kuljanić, Neven Barac i Robert Grubišić
-20. kolovoza - Dramalj - lučica Pazdehova, 20:00, gosti večeri: Vokalna skupina "DiM"

Posjetite Dramalj i Jadranovo i uživajte u ljetu uz vrhunsku glazbu!
Veselimo se vašem dolasku!

Organizator "Melodija s okusom mora" je Turistička zajednica Grada Crikvenice.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.
Medijski pokrovitelj je Radio Rijeka.