Poticaj koji jača vrijednost vašeg iznajmljenog poslovnog prostora!
Objavljeno: 22.09.2015.

Ministarstvo poduzetništva i obrta RH objavilo je javni poziv o dodjeli bespovratnih sredstava poduzetnicima  za revitalizaciju poslovnih prostora u vlasništvu općina i gradova.

Jedinicama lokalne samouprave pruža se mogućnost da svoje poslovne prostore, koje su dali u najam poduzećima i obrtima, urede i opreme kako bi bili konkurentniji na tržištu i tako jačali razvoj poduzetništva na svojim područjima. Nositelji prijave na ovaj poziv su sami poduzetnici uz suglasnost gradova i općina, a prihvatljivi troškovi su:  

  1. Svi troškovi uređenja i opremanja poslovnog prostora
  2. Svi troškovi prilagodbe, prenamjene i proširenja poslovnog prostora
  3. Troškovi vezani uz prilagodbu poslovnog prostora za osobe s invaliditetom

 

Podnositelji prijava su mikro i mali poduzetnici, a intenzitet potpore može dosegnuti do 100% od ukupno prihvatljivih troškova iskazanih u tablici proračuna. Iznosi koje poduzetnik može dobiti se kreću od 20.000 do 50.000 kuna.

Za više informacija o ovom natječaju te ostalim nacionalnim potporama i EU fondovima slobodno  se obratite Ministarstvu poduzetništva i obrta RH. Poziv se objavljuje na mrežnim stranicama Ministarstva  (www.minpo.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 28.09.2015. do 19.10.2015. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top