"FUN AND FOOTBALL KVARNER TOUR" U CRIKVENICI
Objavljeno: 25.09.2015.

Zabava, testiranje umijeća i vještina, promocija sporta i zdravog načina života, smijeh i druženje, zanimljiva natjecanja i igre - sve nas to čeka u centru Crikvenice u nedjelju, 27. rujna 2015.

Zahvaljujući događanju  "Fun and Football Kvarner Tour", Trgom Stjepana Radića će već od 10:30 zavladati  vesela sportska atmosfera. Glavni će akteri biti više od 100 najmlađih sportaša, nogometaša u dobi do 10 godina, koji dolaze iz nogometnih klubova „Crikvenica“, „Vinodol“ Novi Vinodolski, „Turbina“ Tribalj, „Naprijed“ Hreljin, „Primorac“ Šmrika te nogometašice iz crikveničke osnovne škole Zvonka Cara.

Mali će ljubitelji nogometa pucati na elektronički gol koji mjeri brzinu i preciznost udarca, igrati nesvakidašnji nogotenis, natjecati se u nogometnom kvizu.

Program počinje u 10:30 i traje sve do 16 sati. Udarci na elektronički gol otkrit će tko ima najpreciznije i najbrže udarce. Malim se nogometašima mogu pridružiti svi ljubitelji nogometa, bez obzira na godine i spol, a mogu zapucati i mame i nonići. Bit će proglašeni i najprecizniji igrači i ekipe. U raznovrsnom programu posvećenome nogometu, jednome od najpopularnijih sportova, podjednako će uživati svi članovi obitelji.

Organizator Dječjeg nogometnog trga je "Nogomet Event" j.d.o.o., a suorganizator TZG Crikvenice.

Pokrovitelj je Grad Crikvenica.

Dođite u Crikvenicu ove nedjelje i provjerite kakav je osjećaj dok pucate na elektronički gol ili koliko vam je precizan udarac loptom. Zabavite se s nama uz "Fun and Football Kvarner Tour"!