Grad Crikvenica prijatelj djece Grad Crikvenica 2016. godine okitio se titulom Grad prijatelj djece. Dugogodišnji rad usmjeren na djecu i mlade okrunjen je poveljom kojom je i formalno potvrđen status Grada Crikvenice kao Grada prijatelja djece. Crikvenica je odavno Grad koji mnogo pažnje i brige posvećuje djeci.  Brigu prema djeci grad prvenstveno pokazuje nizom aktivnosti, projekata i manifestacija, ali znatnim financijskih sredstvima koja izdvaja da bi djeci omogućio ljepše, bezbrižnije, sigurnije i događanjima bogatije djetinjstvo.

Dokumenti: Izvedbeni program 2018 • Izvedbeni program 2017 • Izvedbeni program 2016Izvješće - plan aktivnosti Grad prijatelj djece 2015Vodič kroz potpore i prava djece

Obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti i sudjelovanje u projektu „Za sigurnost djece“
Objavljeno: 27.09.2016.

Dječji vrtić „Radost“ se tradicionalno uključio u obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti. Europski tjedan mobilnosti ima za cilj potaknuti javnu svijest i aktivnost građana protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a samim time i poboljšati kvalitetu života ljudi. Djeca i odgajatelji našeg vrtića obilježili su ga šetnjama i raznim sportskim aktivnostima na vanjskim prostorima. Za sigurnu šetnju gradom djeci su poslužili fluorescentni prsluci koje je vrtiću donirala tvrtka Goodyear. Naime, prsluke smo dobili zahvaljujući uključivanjem u projekt „Za sigurnost djece“. Ovim projektom Goodyear želi doprinijeti većoj sigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometu. Ovim putem Dječji vrtić Radost Crikvenica zahvaljuje se Goodyearu na prslucima i brizi za naše mališane!

Admira Iljazi