Grad Crikvenica prijatelj djece Grad Crikvenica 2016. godine okitio se titulom Grad prijatelj djece. Dugogodišnji rad usmjeren na djecu i mlade okrunjen je poveljom kojom je i formalno potvrđen status Grada Crikvenice kao Grada prijatelja djece. Crikvenica je odavno Grad koji mnogo pažnje i brige posvećuje djeci.  Brigu prema djeci grad prvenstveno pokazuje nizom aktivnosti, projekata i manifestacija, ali znatnim financijskih sredstvima koja izdvaja da bi djeci omogućio ljepše, bezbrižnije, sigurnije i događanjima bogatije djetinjstvo.

Dokumenti: Izvedbeni program 2018 • Izvedbeni program 2017 • Izvedbeni program 2016Izvješće - plan aktivnosti Grad prijatelj djece 2015Vodič kroz potpore i prava djece

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja se i ove godine održava u prvom punom tjednu listopada i traje sedam dana. Počinje  u ponedjeljak,  03. listopada i završava  09. listopada o. g.  

Akcija je ove godine dopunjena  i novom aktivnošću u okviru projekta "Neka odrastanje bude dječja igra", a koju Savez društava Naša djeca Hrvatske provodi s tvrtkom Beiersdorf.

U našem Gradu mnogobrojnim aktivnostima, raznovrsnim programom, obiteljskim susretima i drugim sadržajima obilježit će se i ovogodišnji Dječji tjedan.

Pozivamo svu djecu i roditelje da sudjeluju u prigodnim programima i susretima te da ljubav prema djeci uvijek bude  na prvom mjestu. Više o događanjima možete pročitati na programu u privitku.

Veselimo se vašem dolasku!