Sastanak hrvatskih partnera u Pazinu
Objavljeno: 25.04.2018.
24.04.2018. u Velikoj vijećnici Grada Pazina održao se sastanak hrvatskih partnera, Pučkog otvorenog učilišta Poreč, Grada Pazina te Grada Crikvenice, koji zajedno sudjeluju u I-ARCHEO.S, projektu u sklopu programa Interreg Italija – Hrvatska 2014 – 2020 , financiranoga od strane Europske Unije.

Sastanku je bio nazočan i Danijel Bertović, jedan od članova posebno oformljenog tima stručnjaka zaduženih za evaluaciju napretka, sugeriranje daljnjeg tijeka rada te pojašnjavanje tehničkih informacija vezanih za samu provedbu Projekta.

Cilj sastanka bio je vidjeti individualni napredak svih partnera u početnoj fazi osmišljanja svojih turističkih Itinerara te se međusobno konzultirati oko tehničkih stvari u svrhu otklanjanja svih eventualnih nedoumica oko organizacije i pristupa radu. Partneri su, također, definirali i okvirnu ideju vezanu za izradu mobilne aplikacije koja će služiti kao svojevrsni vodič kroz programe i znamenitosti svih gradova partnera.

Podsjetimo, kao glavni cilj Projekta svi partneri moraju osmisliti vlastiti održivi turistički itinerar koji će se provoditi izvan standardne turističke sezone. Grad Crikvenica svoj će romantični itinerar provoditi u veljači 2019. godine.

Ukoliko ste zainteresirani postati dionikom ovoga Projekta te vas zanima kako to možete učiniti, odazovite se na naš javni poziv koji je otvoren do 04. svibnja:

http://www.crikvenica.hr/obavijesti/item/5570-javni-poziv-dionicima-za-uspostavu-integriranog-sustava-usluga-za-valorizaciju-prirodne-i-kulturne-bastine

Za više informacija o samome projektu nastavite pratiti našu službenu i Facebook stranicu.