Grad Crikvenica
Ulica kralja Tomislava 85, 51260 Crikvenica

Tel: +385 (0)51 455 400
Fax: +385 (0)51 242 009
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 81687755716
IBAN: HR2724020061805300007 - Erste Banka

GRADSKA UPRAVA GRADA CRIKVENICE

Ime Radno mjesto Telefon E-mail
Damir Rukavina, dipl. ing. Gradonačelnik 455 404 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Silvia Crnić, univ. spec. oec. Zamjenica gradonačelnika 455 404 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivona Matošić,mag. iur. Zamjenica gradonačelnika 455 404 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI I LOKALNU SAMOUPRAVU

Ime i prezime Radno mjesto Telefon E-mail
Jasminka Citković, dipl. iur. Pročelnica Upravnog odjela 455 481 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Melanija Milat-Ružić, univ. spec. oec. Viša savjetnica za lokalnu samoupravu i odnose s javnošću 455 405 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tena Peričić, mag.oec.  Viša stručna suradnica za odnose s javnošću  455 414 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivana Šarić Administrativna referentica - tajnica 455 404 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dubravka Pobor

Stručna referentica za pripremu sjednica Gradskog vijeća i arhivu

455 412 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marija Lončarić

Stručna referentica za uredsko poslovanje i pripremu kolegija

455 430 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Željka Broz Manestar mag.iur., viša savjetnica za lokalnu samoupravu i odnose s javnošću 455 405 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  Stručna referentica za uredsko poslovanje i pripremu kolegija 455 430  
Dragan Jurin Domar - vozač 455 427 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI, UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA I JAVNU NABAVU
Martina Tomašić Smoljan, dipl. oec. Voditeljica Odsjeka 455 407 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dubravka Mijalić, prof. Viša savjetnica za društvene djelatnosti i upravljanje ljudskim resursima 455 413 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivana Car Stručna referentica za društvene djelatnosti 455 483 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UPRAVNI ODJEL ZA FINANCIJE, TURIZAM I GOSPODARSTVO

Ime i prezime Radno mjesto Telefon E-mail
mr. sc. Jasna Perhat Pročelnica Upravnog odjela 455 421 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA FINANCIJE
Tanja Malovoz, dipl. oec.

Voditeljica Odsjeka

455 422 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zrinka Kuharić, dipl. oec. Viša savjetnica za računovodstvene poslove i praćenje rada neprofitnih organizacija 455 429 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tatjana Čop, dipl. oec.

Viša savjetnica za računovodstvene poslove

455 428 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mr. sc. Damir Gašparović Viši savjetnik za računovodstvene poslove 455 406 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirjana Pobor Viša savjetnica za računovodstvene poslove proračuna   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA KNJIGOVODSTVO PRORAČUNA
Marija Goić Voditeljica Odsjeka 455 423

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jadranka Naglić Računovodstveni referent za analitiku kupaca 455 424 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sanja Mikuličić Jud Računovodstveni referent za analitiku dobavljača i imovine 455 426 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nina Tus Računovodstveni referent za obračun plaća i naknada, blagajne i platnog prometa 455 425 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA GOSPODARSTVO, TURIZAM I PROJEKTE
mr. sc. Snježana Sikirić Voditeljica Odsjeka 455 408 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Denisse Mandekić, univ. spec. oec. Viša stručna suradnica za gospodarstvo, turizam i projekte 455 409 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UPRAVNI ODJEL ZA KOMUNALNI SUSTAV, PROSTORNO UREĐENJE, ZAŠTITU OKOLIŠA I IMOVINU

Ime i prezime Radno mjesto Telefon E-mail
Stanka Car, dipl. ing. građ. Pročelnica Upravnog odjela 455 464 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Karlo Pavlić, dipl. ing. stroj. Pomoćnik pročelnice 455 441 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA PROSTORNO UREĐENJE I INVESTICIJE
Vjekoslava Glavan, dipl. ing. arh.

Voditeljica Odsjeka

455 470 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mira Katuša Šimić, dipl. ing. građ. Viši stručni suradnik za investicije 455 410 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Željko Pavlović, ing.

Viši referent za investicije i održavanje

455 446 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Anamaria Murn Viši referent za investicije i održavanje 455 444 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Željka Šargač Stručni referent za investicije i zajedničku komunalnu potrošnju 455 443 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Veselko Mutavgjić Viši stručni suradnik za investicije   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA KOMUNALNI SUSTAV
Ivan Petrinović, dipl. ing. građ. Voditelj Odsjeka 455 463

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marijan Filipović, iur. Viši upravni referent za komunalni i geoinformacijski sustav 455 461

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ljiljana Grubišić Stručni referent za komunalnu naknadu 455 484 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Alen Plukavec Viši referent / komunalni i prometni redar 455 465 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kristijan Domijan Referent-komunalni/prometni redar - tajnik mjesnog odbora 455 469 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ratko Đeneš Referent – komunalni/ prometni redar – tajnik mjesnog odbora 455 469 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Eduard Kalanj Referent – komunalni/ prometni redar – tajnik mjesnog odbora 455 468 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Darko Škorjanec Referent – komunalni/ prometni redar – tajnik mjesnog odbora 455 462 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODSJEK ZA UPRAVLJANJE IMOVINOM
Silvio Ratković, dipl. iur. Voditelj Odsjeka 455 466 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tatjana Jerčinović, dipl. iur. Viši savjetnik za imovinsko pravna pitanja 455 442 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zoran Brozičević Viši stručni suradnik za pravne poslove 455 442 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zoran Prpić, struc.spec.inf. Administrativni referent za imovinu 455 467 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.