Sandra Paović stigla na rehabilitaciju u Crikvenicu
Objavljeno: 27.01.2017.
Točno godinu dana nakon teške prometne nesreće, Sandra Paović je došla u Polikliniku Terme, kod dr. Vlaste Brozičević na rehabilitaciju.
Dolaskom u Crikvenicu na tiskovnoj konferenciji, na koju je došla sa kolegicom iz reprezentacije Tamarom Boroš, izjavila je da će doktorica Brozičević narednih 4 mjeseca pratiti njezin oporavak. Ujedno je je zahvalila svima koji su bili sa njom u ovim teškim trenucima, a da je za nju važan dan u životu bio 15. travanj 2009. I završetak humanitarne akcije Sandra, ti to možeš !

Prvi dan provela je u druženju sa mladim sportašima Crikvenice, posebno stolnotenisačicama. Narednih dana bila je i u šatoru na obali, posjećivala je rukometne i košarkaške utakmice, a u šatoru je uzela malo i reket u ruke.

Rođendan je proslavila u Termama Selce, kojom prilikom je došao i Zlatko Mateša, te majka Sandre Paović.

Grad Crikvenice bila je dobar domaćin Sandri, koju je stavična nesreća odvojila do dolaska u Crikvenicu od reketa i celuloidne loptice. Uslijedila je duga, teška i naporna rehabilitaciju, a sportski djelatnici grada trudili su se da pokažu spremnost da Sandru postupno još više i brže vrate u stvarnost.

S puno simbolike održano je druženje u karnevalskom šatoru organiziranjem velikog sata stolnog tenisa i druženja Sandre sa mladim stolnoteniskim nadama.

U šatoru su uz Sandru i Tamara Boroš, Mateja Jeger, Lea Rakovac, Dorina Srebrnjak i trener Boris Baniček. Uz Sndru je bio i njen tadašnji dečko Marc Altermatt, švicarski stolnotenisač.

U šatoru je bilo preko 400 sportaša. Došli su kompletne stolnoteniske ekipe Crikvenica, Sv. Jakova, Kvarnera, Kostrene, suci, Sandrin trener Neven Cegnar. Svi su željeli barem na trenutak biti uz svoju heroinu – koja može sve.

Mlađahni Karlo Jovanović STK Crikvenice darivao je Sandru cvijećem uz poduži pozdravni govor, za koji je uložio izniman trud da ga savlada i besprijekorno izgovori pred velikim auditorijem.

Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, doktorica Vlasta Brozičević, dobra mama naših sportašica i sportaša, trener Neven Cegnar, sponzori, prijatelji, svi su bili ujedinjeni u dobrim željama za uspješnim oporavkom.

Dorina i Tamara odigrale su i revijalni ogled za stolom.

Već naredni tjedan Sandra je upisala u Crikvenici i auto-školu.

Danas je Sandra Paović jedna od najboljih stolnotenisačica-paraolimpijki svijeta. Olimpijska pobjednica...

S. Lončarić