"Tour of Croatia" - u petak start iz Crikvenice
Objavljeno: 18.04.2016.

Odbrojava se sitno do početka jednoga od najuzbudljivijih i najvećih sportskih događanja u 2016. godini. Ime mu je "Tour of Croatia", a riječ je o međunarodnoj biciklističkoj utrci, koja će u razdoblju od 19. do 24. travnja u ukupno 6 etapa, ukupne duljine od preko 1000 kilometara, povezati jadransku obalu, Istru i unutrašnjost Hrvatske.

Crikvenica će u petak, 22. travnja 2016. biti ponosni domaćin starta 4. etape, za koju s pravom kažu da je kraljevska, a duga je oko 122 kilometra. Etapa kreće s Trga Stjepana Radića u Crikvenici, gdje se priprema poseban crveno-bijeli doček za natjecatelje – velika navijačka zastava, mnoštvo crveno-bijelih balona i šećer na kraju – brojni posjetitelji odjeveni u crveno, bijelo ili crveno-bijelo. Bit će tu i poseban morski pozdrav iz crikveničke gradske luke, koji će im uputiti mali i veliki jedriličari. Okupljanje će početi oko 11 sati, a biciklisti će se iz centra Crikvenice oko 12:25 h uputiti prema Novom Vinodolskom i Bribiru, potom crikveničkim zaleđem voziti put Križišća, Kraljevice, Bakarca, Grobnika, Rijeke i Opatije, a cilj četvrte etape je na Učki.

Ovaj će vrhunski sportski doživljaj u cijeli svijet poslati najljepšu razglednicu iz Hrvatske i gledatelje upoznati s jedinstvenim i raznolikim prirodnim ljepotama i bogatom ponudom.

Crikvenička rivijera s nestrpljenjem iščekuje 22. travnja, dan kada će biti domaćin ove sjajne utrke.

Pridružite nam se na startu 4. etape utrke "Tour of Croatia" i uživajte u društvu najpoznatijih imena iz svijeta biciklizma! Odjenite crvenu, bijelu ili majicu na crveno-bijele kvadratiće i postanite dio fenomenalne navijačke priče u centru Crikvenice!

Vrijeme je za "Tour of Croatia" – ovogodišnji sportski spektakl koji će povezati cijelu Hrvatsku!