Poduzetnici usvajanjem stabala oplemenjuju Crikvenicu
Objavljeno: 10.06.2016.

Danas je u Crikvenici održano predstavljanje poduzetnika koji su sudjelovali u drugoj fazi projekta Grada Crikvenice pod nazivom ˝I ja imam svoje stablo˝. Radi se o projektu s kojim je započelo još prošle godine, a osnovni cilj projekta bio je oplemeniti zelene površine našega grada uz pomoć naših poduzetnika, ali i svih koji vole Crikvenicu.

Prošle godine zasađeno je ukupno 14 stabala uz Dubračinu čime je taj dio Crikvenice poprimio potpuno drugačijim i mnogo ljepši izgled.

Iz projekta ˝I ja imam svoje stablo˝, proizašlo je i mnogo drugih aktivnosti. Tako su primjerice, prošle godine, učenici osnovnih škola zasadili 22 stabla Pinija na Crikveničkoj plaži Balustrada i svako stablo označili glinenom pločicom na kojoj će trajno ostati zapisana imena vrijednih ručica.

U vrijeme Valentinova parovi su usvajali stabla na atraktivnoj lokaciji uz samo more na obali u Jadranovu. Ukupno 11 parova slavilo je svoju ljubav predivnim stablima Tamarisa.

Ove godine u projekt se uključilo novih 22 poduzetnika. Zasađeno je ukupno 23 stabla i to u Selcu ispred hotela Slaven, u Dramlju na šetnici uz more, u Jadranovu na Nerizu i u Crikvenici na čak 3 lokacije u samom centru grada.

U ovogodišnji projekt stabla su usvojili poduzetnici koji djeluju u Crikvenici, ali i oni koji dolaze u Crikvenicu bilo iz poslovnih ili privatnih razloga.

Sva usvojena stabla označena su pločicom i nose ime svojih usvojitelja.

Ovogodišnji usvojitelji su:  GRUPA GRAĐANA, predstavnik Marijan Grbčić, HP–HRVATSKA POŠTA d.d. Zagreb, GAVRANOVIĆ d.o.o. Zagreb, STAKLARNA „CRIKVENICA“ Crikvenica, KAVANA „TOŠ“ Crikvenica, PEKARA „AROMA“ Crikvenica, ILONKA BROZIČEVIĆ Crikvenica, BORIS + SANDRA IVANČIĆ/ AQUANEMO d.o.o. Dramalj, DR. VOJKA ZGOMBIĆ POPOVIĆ Zagreb, KNJIGOVODSTVENI SERVIS „SUNRISE“ Selce,  LIDL Hrvatska d.o.o. Velika Gorica, CRIKVENICA-OPATIJA-EKO d.o.o. Opatija,  ISTRAGARDEN, DEBI GRUPA d.o.o., Pula,  NFO d.o.o. Zagreb, SANJA I DARIO SMOJVER Selce,  AUTOTRANS d.o.o. Cres, CENTROMETAL d.o.o. Macinec, WAVIN EKOPLASTIK Češka, JELA d.o.o. Crikvenica,  KARLOLINE d.o.o.  Lič, MILMAN d.o.o. Grižane,  EDING d.o.o. Zagreb